De Dag van de Slager

PERSBERICHT

Uithoorn,  8 mei 2017

SLAGERIJ HEEMSKERK DOET MEE MET DE DAG VAN DE SLAGER.

Over de Dag van de Slager
Tijdens de Dag van de Slager XXL bieden alle deelnemende slagers hun klanten en andere geïnteresseerden, een kijkje in zijn/haar atelier. Het doel van deze dag is om consumenten, van klein tot groot, de slager te laten (her)ontdekken. Deze landelijke dag is een initiatief van Stichting Opleidingsfonds Slagersbedrijf (Sovvb).
Het thema van de dag is ‘de kunst van de slager’. Want het slagersvak is Kunst met een hoofdletter K, denk maar aan de vele vleesspecialiteiten, vleeswaren uit eigen worstmakerij, maaltijden, hapjes en soepen. Zie ook www.dagvandeslager.nl.

Kijk in ons atelier tijdens de Dag van de Slager XXL
Tijdens de Dag van de Slager XXL die plaatsvindt van 11 tot en met 13 mei is ons ‘atelier’ geopend op donderdag 11 mei a.s. om onze kunsten te laten zien. Voor dag en dauw staan wij op om een prachtig stuk vlees, heerlijke vleeswaren of makkelijke maaltijden te creëren.

Het ambachtelijke slagersvakmanschap zorgt ervoor dat honderdduizenden mensen dagelijks kunnen genieten van het beste dat de slager biedt. Het ambachtelijke vakmanschap van de slager is anno 2017 ook een modern beroep dat duizenden mensen een mooie toekomst biedt.

Tijdens de Dag van de Slager is ons atelier niet alleen geopend om vlees, vleeswaren of maaltijden te kopen maar zijn er ook de volgende activiteiten:

Om 15.00 uur gaan Sjoerd en Fabian in de werkplaats (Joost van den Vondellaan 39 – achterom) een varken uitsnijden en verdelen. U bent hierbij van harte welkom!

Graag aanmelden –  Mondeling in de winkel,

• Telefonisch 0297 – 561324 of
  • Via e-mail info@slagerijmarcelheemskerk.nl

Over Slagerij Heemskerk
Wij noemen ons graag een vol ambachtelijk bedrijf, want onze kracht ligt in het ambachtelijk zijn. Dit houdt in dat wij een boerderij beheren. Veel van ons vee komt van deze boerderij, zowel koeien, kalveren als lammeren. Ons varkensvlees komt van IKB-gecertificeerde bedrijven. Wij weten dus waar ons vlees vandaan komt en dat de dieren in alle rust en ruimte zijn grootgebracht. In onze worstmakerij en vleeswerkplaats verwerken wij het vlees tot de lekkerste vleeswaren en heeft u de garantie van vertrouwd, eerlijk en natuurlijk supervers vlees.

Door de ambachtelijkheid is de worstmakerij een van onze pilaren van ons bedrijf.

Ons aanbod van vleeswaren is uitgebreid van keus en herkenbaar van smaak.
Wij zijn trots om dagelijks met onze smakelijke producten te mogen werken. Zo zijn met name onze variatie aan kookworstsoorten en onze zachte rauwe boerenmetworst uit grootvaders tijd artikelen waar wij bekend om staan. Verder zijn er in ons vleeswarenaanbod een ruim assortiment aan vers gebraden en licht gezouten producten aanwezig: Licht gezouten runderrookvlees, zowel voor de boterham als voor carpaccio, deze en volgende week in de aanbieding: 150 gram voor € 3,75. Ook maken wij nostalgisch gerookte ossenworst: 150 gram voor € 2,25.

Slagerij Heemskerk, Dorpsstraat 23 1421 AR  Uithoorn 0297 – 561324
info@slagerijmarcelheemskerk.nl