Rundvlees

Heeft u ons rundvlees al geproefd? Wij hebben rundvlees uit Australië en ons eigen rundvlees.

Australisch rundvlees

Australië is 240 maal zo groot als Nederland en telt minder dan 22 miljoen inwoners. Australië heeft net als Nieuw-Zeeland een geïsoleerde ligging, wat belangrijk is voor de bescherming tegen dierziektes.
Clare Valley Gold wordt geproduceerd in het zuiden van Australië. Hier hebben de runderen de ruimte om te scharrelen en te grazen. Clare Valley Gold heeft de hele keten in eigen beheer, van opfok van de runderen tot aan het verpakken van het eindproduct.

Het vlees uit Australië moet in Europa nog z’n stempel zetten, maar in de rest van de wereld heeft het zich al bewegen. Het vlees is uitermate zacht en heeft een zeer rijke smaak. Deze rijke smaak heeft het vlees te danken aan het feit dat de runderen in de periode van afmesten minimaal 100 dagen met granen (GMO vrij) worden gevoerd. Hierdoor ontstaat er een mooie marmering in het vlees en is het vlees extra zacht en sappig. Dit komt de smaak ten goede!

Scharrel rundvlees van eigen boerderij

Echt scharrel rundvlees! Dit heeft een eigen specifieke smaak door voeding en rust verkregen. Op onze eigen boerderij besteden wij veel aandacht aan deze aspecten.

Natuurlijk kent het bekende rundvleesassortiment een aantal producten die wij graag speciaal onder de aandacht willen brengen namelijk:

  • De lende rollade; met of zonder randje vet, met een gewicht naar keuze
  • Hollandse biefstuk; de malsheid en sappigheid moet u geproefd hebben. Probeer ook eens de biefstuk stroganoff
  • Oma’s draadjes vlees; altijd op voorraad. Vraag gerust om sudderadvies
  • Ierse rib eye; dit wordt vers “ingevlogen”. Een licht gemarmerd stukje vlees, heerlijk zacht en een vol van smaak. Dit is bijvoorbeeld ook erg smakelijk bij de barbecue.
  • Cote de boeuff; een soort runderkarbonade, een stuk rundvlees met been dat circa 6 weken is gerijpt. Het heeft een heerlijke natuurlijk gerijpte smaak. En het is super zacht vlees. Zeker weten een culinair hoogtepunt op uw bord.
  • Amerikaanse rib eye; minstens 12 weken oud is dit rund en is alleen gevoerd met granen en op een natuurlijke manier opgefokt. en dat proeft u in de volle smaak het is echt een ware delicatesse. En het aanraden waard!

Rundvlees ragout

Voor een smakelijke rundvlees ragout bent u bij ons aan het juiste adres. Onze rundvlees ragout wordt in eigen keuken bereid uit 100% rundvleesbouillon met rundvlees.
Verkrijgbaar op ieder gewicht.

Lekker hartig voor bij de lunch of als pasteivulling. U kunt de ragout au bain marie opwarmen of verwarmen in de magnetron.